Vi är återvinningsföretaget där du som privatperson eller företagare kan hyra containers eller sälja ditt skrot/metaller.

Bakom företaget står Roger Andersson och Henrik Lindekrantz. Roger började på moderföretaget i Bromölla i mitten på 80-talet. Sedan 2014 har vi kört alla transporter åt Hans Andersson i området och därefter fick vi förfrågan att ta över hela deras verksamhet i Sölvesborg. Vårt företag har i dagsläget 8 lastbilar igång där vi själva är chaufförer.

Företaget arbetar aktivt med lösningar som genererar minskad miljöpåverkan, bullerdämpning prioriteras och målet är att flytta om arbetsuppgifter på gården innan vi kan bygga in visst arbete i hallar. Vi på Bromölla Skrot & Containerservice tar hand om alla former av avfall. Returpapper, metallskrot, farligt avfall, trä mm. Vi hämtar även skrot med kran vid behov.

Företaget erbjuder även egen sortering av ”blandade” containers, detta är mycket populärt när man rensar ur källare och gamla hus. Självklart får man inte slänga farligt avfall i densamma. Vi erbjuder både öppna och stängda containers som man kan använda. Många företagskunder kan ha täckta containers eftersom de då kan stå utan att fyllas med vatten. Även lastflak kan ställas ut för att lättare kunna lasta i.

Vi hämtar och lämnar – allt du behöver göra är att fylla den. 

Välkommen att kontakta oss!

Boka din tjänst här